Kinder- & jeugdboeken

De mooiste YA-valentijnsboeken

11 februari 2019

Valentijnsdag, de dag van de liefde! Wij delen met jullie de perfecte YA-valentijnsboeken. 

valentijn1De Royals
Een serie vol passie, spanning en cliffhangers. Wat wil je nog meer op Valentijnsdag? De Royals is een onweerstaanbare YA-bestsellerserie door Erin Watt. Laat je meeslepen door de Royal-broers met het eerste deel: Verleiding.

Ik laat me graag verleiden!

Op 19 februari verschijnt De Royals deel 5: Gevaar! Klik hier voor meer informatie.

valentijn2De ontroerende romans van Julie Buxbaum
Als er iemand is die prachtige romans schrijft dan is het Julie Buxbaum. Haal je zakdoekjes maar tevoorschijn als je begint aan Vertel me drie dingen en Het ongelukproject! Voor liefhebbers van Eleanor & Park en de boeken van Robin Benway en Jennifer E. Smith.


Vertel me meer


 

 

valentijn3Ver van de boom
Valentijnsdag draait om de mensen van wie we houden, waaronder onze familie. Ver van de boom is een prachtige YA-roman over familie, adoptie en de vraag: wat bepaalt wie je bent?

‘Deze warme, grappige, ontroerende en meeslepende roman over wat familie eigenlijk is, klopt van de eerste tot de laatste pagina.’ – Kirkus Reviews, starred review

Klinkt prachtigvalentijn4

Giant days
Breng jij Valentijnsdag liever gewoon door met al je vriendinnen en ben je wat minder van het zoetsappige? Dan is Giant days – Nieuwe vrienden iets voor jou! Een verrukkelijke graphic novel over het studentenleven en de dilemma’s die horen bij het volwassen worden.

Deze wil ik!