Kinder- & jeugdboeken

Deze heerlijke boeken verschijnen in november!

6 november 2018

7 november 

Kippenkop_Rioolridder_3DDe rioolridder is het eerste hilarische avontuur in de nieuwe serie Keesie Kippenkop  van Jozua Douglas. De illustrator van het boek is Hugo van Look, ook bekend van Dolfje Weerwolfje. De gouden samenwerking tussen Jozua en Hugo leidde tot een geweldig boek waar lezers vanaf 7 jaar absoluut van zullen smullen.

Benieuwd? Bestel dan snel!

 

 

 

 

BovensteBesties_3DSamen sterk is het eerste deel in de bekroonde graphicnovelserie Bovenste besties van Noelle Stevenson en Grace Ellis. Het boek is volledig in kleur, supergrappig en ontzettend stoer. Perfect voor meiden vanaf 10 jaar die houden

van series als Het leven van een Loser en Dagboek van een muts.

Benieuwd? Bestel dan snel!

 

 

 

 

WATT_Royals_3D 155 PXVerlangen is het vierde deel in de verslavende en hartstochelijke serie De Royals, van The New York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Het is een heerlijke serie voor tieners, maar ook zeker een fijne guilty pleasure-serie voor volwassen lezers.

Lees meer! 

Benieuwd? Bestel dan snel!

 

 

 

 

8 november 

Samen hier band.inddSamen hier is een liefdevol prentenboek van Oliver Jeffers, de illustrator van het bekroonde De krijtjes staken! Met sfeervolle illustraties laat Jeffers op een prachtige manier de wereld om ons heen zien. Een geweldig cadeau voor pasgeborenen en jonge ouders.

Lees meer!

Benieuwd? Bestel dan snel!

 

 

9 november 

3D_SMIT_CocoBerlin100% Coco Berlin is het vierde boek in de 100% Coco-serie van Niki Smit over modeblogger Coco. Na de verfilming van 100% Coco en het succes van deel 3 100% Coco New York is er dan eindelijk weer een nieuw deel. De 100% Coco-serie is razend populair onder meisjes vanaf 10 jaar.

Benieuwd? Bestel dan snel!

 

 

 

 

Wil je op de hoogte blijven van leuk boekennieuws en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!