Kinder- & jeugdboeken

De nieuwe najaarsaanbieding staat voor je klaar!

12 juli 2019

Ontwerp zonder titel

 

De zomervakantie moet nog beginnen, maar wij kunnen niet wachten op het najaar! Dan verschijnen er namelijk weer veel prachtige, grappige, ontroerende en spannende boeken bij De Fontein. We noemen hieronder een aantal highlights.

Begin oktober verschijnt wereldwijd de nieuwe roman van Jojo Moyes: De sterrengever. Een prachtige historische roman om naar uit te kijken. Op thrillergebied heeft Nachtschaduw van Wendy Walker ons heel aangenaam verrast. Dit is een superintelligente thriller. Goed nieuws: hiervan maken we mooie vooruitleesexemplaren! Ook voor jou. Clare Mackintosh schreef het meest aangrijpende boek uit deze catalogus: Een onmogelijke keuze. En dan zijn er nog twee boeken die aansluiten bij het thema van de Boekenweek in 2020: rebellen en dwarsdenkers. De schaker en het meisje van Alex Reeve en Louis & Louise van Julie Cohen.

DE FONTEIN_NAJAAR 2019_omslagOok verheugen wij ons enorm op het nieuwe boek van Jeff Kinney: Het leven van een allerbeste vriend. Bram Botermans door de ogen van Theo. Een must voor fans van Het leven van een Loser! De geweldige YA-roman Trinkets is nu al als serie te zien op Netflix, en binnenkort dus ook te lezen. Deze jeugdroman is zowel grappig áls ontroerend. Voor alle jonge avonturiers is er Het fabeldierenpark en De ruimteatlas van Jesse Kreek. En onze najaarsaanbieding is natuurlijk niet compleet zonder een superspannend boek van zevenvoudig Jonge Jury-winnares Mel Wallis de Vries: Zwijg.

En natuurlijk was dat nog lang niet alles! Benieuwd naar het complete overzicht?

Bekijk hier de catalogus