Kinder- & jeugdboeken

Deze e-books zijn tijdelijk in prijs verlaagd!

6 mei 2019

Yes! Tot en met 30 juni zijn er veel e-books in prijs verlaagd! Spannende YA’s, grappige kinderboeken, er zit voor iedereen wel iets tussen. Wij lichten er een aantal voor je uit.

The cruelty+showstopperYA-boeken

Heb jij de spannende serie The Cruelty van Scott Bergstrom al gelezen? Wanneer Gwendolyns vader spoorloos verdwijnt in Parijs, hoort ze van de CIA dat hij al jaren als spion voor hen werkt. De CIA weigert haar vader echter te helpen. Gwen vertrouwt hen niet, zeker niet wanneer ze een gecodeerd bericht van haar vader vindt. Ze móét hem redden, koste wat kost. Deel 1 – Meedogenloos – en deel 2 – Hebzucht – zijn allebei in prijs verlaagd, dus grijp je kans!

Koop The Cruelty 1 – MeedogenloosKoop The Cruelty 2 – Hebzucht

 

Nog zo’n spannende YA-serie is Showstopper van Hayley Barker. Deze serie neemt je mee naar het gevaarlijkste circus van Engeland, waar kinderen van immigranten moeten optreden. Met gevaar voor eigen leven… Perfect voor fans van De Hongerspelen. Deel 2 – Showstealer – kost nu slechts € 7,99.

Koop Showstopper 2 – Showstealer

 

PNB 2Politie niet betreden-boeken

Ook zijn er een aantal Politie niet betreden-boeken goedkoper geprijsd. Dat zijn onze thrillers, die je leest op het puntje van je stoel, zeker niet voor het slapen gaan. In Complot van Eva Burgers gaat Abby met een vriendin naar Londen. Maar daar raken ze al snel verstrikt in een crimineel bolwerk. In Knock-out van Cis Meijer is Fay kort nadat haar zus verdwijnt getuige van een gruwelijke afranseling. Ze wil contact met de politie opnemen, maar ontvangt een dreigement: als ze niet zwijgt, wordt ook zij afgetuigd.

Koop Complot

Koop Knock-out

 

Keesie+rijmenVoor jongere lezers

Weet je nog dat Juf Helma in de Luizenmoeder de allergrappigste sprookjes voorlas? Lees ze nu zelf in het e-book van Gruwelijke rijmen van Roald Dahl.

Houd je meer van een spannend en grappig avontuur? Dan is De rioolridder van Jozua Douglas een aanrader.

 

Ook zijn er flink wat e-books in prijs verlaagd uit de bestseller series Dagboek van een muts, Niek de Groot en Het leven van een Loser. 

Een overzicht van alle goedkope e-books kun je vinden op Bol.com.