Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

YA-boeken die niet mogen ontbreken in jouw boekenkast

14 mei 2019

Ben jij ook zo verslaafd aan YA-boeken? Kan jouw boekenkast wel een nieuwe impuls gebruiken, wil je eens iets anders dan een Netflix-serie kijken of heb je nog geen idee wat je komende zomervakantie wilt gaan lezen? Daar kunnen wij je bij helpen! We hebben onze favoriete YA-boeken voor je op een rijtje gezet.

YA-boeken (1)
  1. Ben je een echte thrillerfanaat? Mel Wallis de Vries is de succesvolste jeugdthrillerschrijfster van dit moment. Haar nieuwste boek Wild is genomineerd voor de Prijs van de Jonge Jury en met zijn felgroene kleur ziet-ie er nog supergaaf uit ook!


  • Voor fans van De Hongerspelen hebben wij het perfecte tweeluik: Showstopper en Showstealer. Lees hier wat bloggers van Showstopper vinden én laat je overtuigen door auteur Hayley Barker.
  • Toe aan een goede YA-roman? Dan is Ver van de boom van Robin Benway perfect voor jou! Dit boek heeft niet voor niets de National Book Award 2017 voor jeugdliteratuur gewonnen.



  • De serie De Royals van Erin Watt is een van de meest verslavende boekenseries ooit geschreven. Een echte aanrader voor een weekendje bingelezen. Bovendien komt Hartstocht – deel 3.5 – 25 juni uit. Nog meer leesplezier dus!


    5.  Als je fan bent van de Netflix-serie Designated Survivor zullen de Bullshit-boeken Gewoon geen bullshit en De bullshit oorlog gegarandeerd bij jou in de smaak vallen. Superspannend en vol actie en complot, waardoor het heerlijk weg leest. 
    Wil je weten welke boeken nog meer aansluiten bij je favoriete Netflix-series en films? Lees het hier.

    6. Het nieuwste boek van Margje WoodrowBuitenspel is bloedstollend en heel realistisch geschreven. Geschikt voor stoere jongens en meiden.



  •     

    Blijf op de hoogte

    Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

    Inschrijven