Romans & Spanning

URBAN

Gratis te downloaden: de bundel ‘Beestachtig goede verhalen’!

 

voorplat verhalenbundel Beestachtig goede verhalenSpeciaal voor alle fans van Urban Fanstasy: een gratis bundel met drie heerlijke korte verhalen van Ilona Andrews, Patricia Briggs en Sharon Hallmanns. Gratis te downloaden via onderstaande link! En om deze bundel éxtra leuk te maken vind je daarin ook het eerste hoofdstuk van Witte kaarten, het vijfde en afsluitende boek over Meg, Simon en de anderen (en Anderen), van Anne Bishop!

Download de pdf hier: Beestachtig goede verhalen – Drie korte verhalen van Ilona Andrews, Patricia Briggs en Sharon HallmannsDe winnaar van de covermodelwedstrijd en het uiteindelijke boekomslag!

 

Voorplat Ziel van ijzer - BriggsAfgelopen april hebben we op Elfia een covermodel gezocht voor het derde boek in de Mercy Thompson-serie van Patricia Briggs, Ziel van ijzer. Alle foto’s kun je vinden op de pagina ‘Foto’s Elfia 2016‘. De winnaar van de wedstrijd is Sabine Stekelenburg!

De fotoshoot heeft inmiddels plaatsgevonden en het ontwerp voor het boek is af. Zie hiernaast voor het kick-ass omslag!

 

Waar gaat Ziel van ijzer over?

De 26-jarige Mercy Thompson zou zo graag een kalm, rustig, geordend leven hebben – tenminste, dat houdt ze zichzelf voor. Helaas is ze in werkelijkheid meer een wandelende chaosmagneet. Dat kan natuurlijk liggen aan het feit dat ze zelf de vorm van een coyote kan aannemen, ze haar huis deelt met een weerwolf en ze onder haar vrienden ook vampiers en Fae telt…

Haar chaotische leven is nog een stukje gevaarlijker geworden sinds ze de magie van de Fae heeft gebruikt om haar vrienden te beschermen. Want nu eisen de Fae dat ze haar schuld inlost. Iets of iemand heeft het op hen gemunt, en Mercy’s scherpe neus wordt ingeroepen om de moordenaar op te sporen.

Maar de moordenaar heeft zelf ook een val gezet, en als die dichtklapt, dreigt Mercy’s oude baas en goede vriend Zee voor de moorden veroordeeld te worden. Dat kan Mercy niet laten gebeuren, want de rechtbank van de Fae kent maar één straf…

Ziel van ijzer is het derde boek over Mercy Thompson, na Onder de maan en In het bloed.

De Fontein sluit crowdfundingactie voor Urban Fantasy succesvol af

voorplat 150dpi RGB Bishop Grijze ogen 13-06-2016

 

Eerder dit jaar heeft Uitgeverij De Fontein een crowdfundingactie gehouden voor het boek Grijze ogen van Anne Bishop. De actie was een groot succes! Zie de pagina www.crowdaboutnow.nl/urban-fantasy voor de enthousiaste reacties van deelnemers.

De crowdfundingactie gemist? Het boek Grijze ogen zal eind november 2016 overal verkrijgbaar zijn!

***GRATIS E-BUNDEL!***

voorplat promobundel Urban voor epub

Uitgeverij De Fontein is zo blij dat de Facebook-pagina @UrbanBoeken meer dan 1000 likes heeft, dat zij een gratis e-bundel weggeven! Klik hier (of op de afbeelding hiernaast) en je geniet in no time van de eerste hoofdstukken van acht fantastische boeken. Vier heldinnen, acht hoofdstukken: Een bundel eerste hoofdstukken uit de Urban Fantasy-boeken van Anne Bishop, Patricia Briggs, Jaye Wells en Ilona Andrews is helemaal gratis, dus deel, share, kopiëer, verspreid – leef jullie uit!

 

Over Urban Fantasy

Was en ben jij ook fan van tv-series als Buffy the Vampire Slayer, Charmed, Once Upon a Time en True Blood? Las en lees jij ook Twilight van Stephenie Meyer, de Mortal Instruments-serie van Cassandra Clare, de Academicus Vampyrus-serie van Richelle Mead of de Huis van de Nacht-serie van P.C. en Kristin Cast? Ben je dol op dit soort werelden, maar zou je graag zien dat de heldinnen van deze boeken met je meegroeien? Dan is URBAN helemaal voor jou!

URBAN-boeken hebben diezelfde herkenbare stedelijke hedendaagse settingen waar je zomaar een vampier of weerwolf tegen het lijf kan lopen, en dezelfde soort kick-ass vrouwelijke hoofdpersonen als in de series die we hierboven al noemden. Het verschil is dat de hoofdpersonen in URBAN-boeken iets ouder zijn: in de twintig. Deze vrouwen hebben net als jij af en toe de balen van hun baan, problemen met hun familie en proberen ondertussen ook nog eens de liefde te vinden – of vast te houden.

Ben je benieuwd? Kijk op de Facebookpagina @UrbanBoeken voor meer nieuws, leesfragmenten en info!