Romans & Spanning

Alle auteurs

Toon alle auteurs van wie de achternaam begint met een:
 • C.J. Sansom (1952) ontwaakte aan het eind van zijn tienerjaren uit een kleurloze jeugd als enig kind in een gezin waar geen boeken werden gelezen. Hij promoveerde als historicus, maar ging vervolgens rechten studeren. Nadat Sansom jarenlang als advocaat had gewerkt, bood een erfenis hem de kans om de Shardlake-serie te schrijven. Deze historische thrillerreeks werd inmiddels wereldwijd met lovende kritieken overladen. 
  (01-01-1952) Auteur
 • Emelie Schepp groeide op in een klein stadje in het zuiden van Zweden. Ze werkte jarenlang als marketing- en communicatiespecialist maar was daarnaast altijd aan het schrijven. In 2015 brak ze door met haar thriller Memento, die met lovende kritieken werd overladen.

  Emelie Schepp schreef de volgende boeken met Jana Barzelius in de hoofdrol:

  Memento
  Narcotica
  Post mortem
  Postuum
    Auteur
 • Claudia Schoemacher schreeft het autobiografische Kind van de onderwereld en de roman Kamer 303. Daarnaast sprong ze in de bres voor kinderen van gedetineerden. Voor hen bedacht en presenteerde ze het tv-programma Je ouders in de lik. Momenteel is zij actief op haar eigen Youtubekanaal Claudia Schoemacher door dik en dun, waarop ze laat zien hoe ze de strijd met de kilo’s...
    Auteur
 • Tess Sharpe groeide op bij haar punkrockmoeder in een afgelegen gebied in California. Eerder schreef ze voor young adults. De onversneden waarheid is haar thrillerdebuut. 
    Auteur
 • Jo Spain werkte eerder als adviseur op Economische Zaken bij het Ierse parlement. Haar debuut werd een bestseller in Ierland. Ze woont met haar man en vier kinderen in Dublin.
    Auteur
 • Kees van der Spek is journalist en werkte jarenlang bij het programma Peter R. de Vries, misdaadverslaggever. Sinds 2013 presenteert hij zijn eigen programma Oplichters in het buitenland. Eind 2015 werd zijn nieuwe, goed ontvangen programma Graf zonder naam uitgezonden. 
    Auteur