Romans & Spanning

Alle auteurs

Toon alle auteurs van wie de achternaam begint met een:
 • Linda Goodman is bekend geworden als de eerste auteur die met een boek over astrologie de New York Times-bestsellerlijst bereikte. Haar boeken over astrologie worden nog altijd beschouwd als standaardwerken.  
    Auteur
 • Joanna Goodman woont in Toronto met haar man en kinderen. Ze verdeelt haar tijd tussen het schrijven van romans en het runnen van een winkel.
    Auteur
 • Sophie Green woont en werkt in Sydney. Haar inspiratie voor De leesclub aan het einde van de wereld haalde ze uit verschillende bezoeken aan het noorden van Australië, het landschap dat zo'n grote rol speelt in dit boek.
    Auteur
 • T. Greenwood woont met haar gezin in Californië. De verdwijning van Sally Horner is het eerste boek van haar hand dat in het Nederlands verschijnt. Ze heeft het ware verhaal van Sally Horner gefictionaliseerd en vertelt het vanuit meerdere perspectieven, wat het boek veel vaart en diepgang geeft.
    Auteur
 • New York Times-bestsellerauteur Andrew Gross leerde het schrijversvak van niemand minder dan James Patterson, met wie hij samen zes thrillers schreef. Inmiddels is hij internationaal ook uiterst succesvol met zijn solothrillers, waarvan Code Blauw, Valse lading en Dodelijke gok ook in Nederland verschenen. Zijn boeken zijn vertaald in meer dan twintig talen. Zijn voorgaande boeken Alleen hij en De saboteur werden overladen...
    Auteur