Kinder- & jeugdboeken

‘De Kusjeskrokodil’ in de Prentenboek TopTien!

10 mei 2017

De KusjeskrokodilDit superleuke voorleesverhaal staat in de Prentenboek TopTien 2018!  #nationalevoorleesdagen #dekusjeskrokodil #jozuadouglas #loesriphagen #prentenboek #instabook #kusjes #voorlezen heeft een plekje bemachtigd in De Prentenboek TopTien van 2018! De Prentenboek TopTien wordt jaarlijks samengesteld door een jury van jeugdbibliothecarissen. Jozua Douglas’ ijzersterke tekst en de onmiskenbare illustraties van Loes Riphagen zijn een gouden combinatie, en wij zijn supertrots op Jozua en Loes!

Tijdens de Nationale Voorleesdagen, van 24 januari tot en met 3 februari 2018, is er door het hele land veel aandacht voor het belang van voorlezen. Centraal staan de boeken in de Prentenboek TopTien.

Jozua’s boeken werden getipt door DWDD en bekroond door vakjury en publiek. Loes ontving onder meer een Vlag en Wimpel en de Silver European Design Award 2016. In 2013 maakte ze het Prentenboek van de Kinderboekenweek.

De Kusjeskrokodil was Jozua Douglas’ eerste prentenboek. Nu is het boek opnieuw verschenen, met gloednieuwe illustraties van Loes Riphagen. De Kusjeskrokodil is betoverend mooi en het perfecte voorleesverhaal voor het slapengaan.