Kinder- & jeugdboeken

Boekpresentatie YA-thriller Verdoofd

16 juni 2014

Cis Meijer signeert haar nieuwe thriller Verdoofd
In een afgeladen Boekhandel van Pampus te Amsterdam presenteerde Cis Meijer zaterdag 7 juni haar debuut: de superspannende YA-thriller Verdoofd. Het eerste exemplaar reikte ze uit aan fotografe Patricia Steur, én ze liet voor het allereerst de boektrailer van Verdoofd zien!
 
Patricia kreeg het eerste exemplaar omdat zij de foto maakte die Cis op het idee bracht voor een belangrijk personage in Verdoofd: Anaru, een helderziende die Lotte helpt bij de zoektocht naar haar vermiste zus. Uitgever Joris van de Leur is supertrots op Cis, zo vertelde hij tijdens de presentatie: ‘Het is een feest om met Cis te werken!’
 
Na afloop was het tijd voor een feestje! Er waren hapjes, drankjes en muziek, en er stond een lange rij voor de signeertafel. Iedereen wilde Cis’ handtekening in zijn of haar exemplaar van Verdoofd.
 
Verdoofd
gaat over Lottes zoektocht naar haar zus Nina, die als fotomodel naar Parijs is vertrokken. Wanneer Lotte onverwacht een ansichtkaart van Nina ontvangt, krijgt ze argwaan. Op de kaart ontdekt ze de geheime noodkreet HLP. Lotte beseft dat Nina in gevaar is en vertrekt naar Parijs. Daar begint een beklemmende zoektocht. Zal ze Nina vinden?
 
Onze thrillerschrijfster Mel Wallis de Vries, die al twee keer de Prijs van de Jonge Jury heeft gewonnen, vindt het boek geweldig. ‘Spannend van het begin tot het einde!’ aldus Mel. Ze vindt het een knap debuut, en daar zijn wij het helemaal mee eens!
 
Benieuwd naar Verdoofd? Bekijk dan de superspannende boektrailer die Cis afgelopen zaterdag liet zien.


 
Verdoofd is nu overal te koop!