Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Nieuw: ‘Geen weg terug’ van bekroond auteur Elvin Post

15 februari 2022

Wat zou jij doen als je een tas met 80.000 euro vindt?

In Geen weg terug van thrillerauteur Elvin Post komen vier vriendinnen voor dit dilemma te staan. Deze spannende jeugdthriller verschijnt op 22 februari. Perfect voor fans vanaf 13 jaar van Margje Woodrow & Cis Meijer!

Vanaf 22 februari verkrijgbaar bij jouw lokale boekhandel of favoriete webwinkel!


Het verhaal

Wanneer Eva en haar vriendinnen Anna, Fleur en Kim midden in de nacht na een schoolfeest naar huis fietsen, stuiten ze op een auto die met geopende portieren op de weg staat. Ernaast liggen twee mannen in een grote plas bloed. Als Eva de politie wil bellen, ziet Fleur een tas met geld in de auto. Hoewel Eva en Anna er geen goed gevoel bij hebben, neemt Fleur de tas mee. Maar dan blijkt dat een van de mannen nog leeft. Hij hoort bij een groep zware criminelen… 


Over Elvin Post

©Merlijn Doomernik

Elvin Post is bekend van zijn thrillers voor volwassenen, waaronder De cursus. Met Groene vrijdag won hij in 2004 als jongste winnaar tot dan toe de Gouden Strop en voor Roomservice ontving hij de Diamanten Kogel, de belangrijkste Vlaamse thrillerprijs. Zijn boeken verschenen in diverse landen. Geen weg terug is Elvins eerste jeugdthriller.

‘De beste Nederlandstalige thrillerschrijver’ NRC Handelsblad

‘De cinematografische stijl maakt Elvin Post tot een van de origineelste Nederlandse thrillerschrijvers.’ – Trouw

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven